2105734208 Εμπεδοκλέους 28, Περιστέρι kyklaloumin@gmail.com
hero image


Τοξωτά Κουφώματα Αλουμινίου
KYKLALOUMIN Παπαδάκης - Ενεργειακά Κουφώματα Αλουμινίου
- Ειδικές Κατασκευές Αλουμινίου - Σιδήρου & INOX - Διαμόρφωση Μετάλλων - Περιστέρι Αττική


 

Η KYKLALOUMIN αποτελεί πρωτοπόρο όνομα στον χώρο της κατασκευής τοξωτών κουφωμάτων αλουμινίου. Με μια ιστορία που ξεκινά το 1989 στο Περιστέρι Αττικής, όταν ο Κώστας Παπαδάκης ιδρύει την επιχείρηση, και συνεχίζεται με την διαδοχή των παιδιών του, Γιώργου και Βίκυ, από το 2011 και έπειτα, η εταιρεία διακρίνεται για την εξειδίκευσή της στην κατασκευή εντυπωσιακών και λειτουργικών τοξωτών κουφωμάτων αλουμινίου.

Η αφοσίωση στην ποιότητα και η υιοθέτηση των πιο σύγχρονων τεχνολογιών κατασκευής καθιστούν την KYKLALOUMIN πρωτοπόρο στην δημιουργία τοξωτών κουφωμάτων που ξεχωρίζουν για την αισθητική, την αντοχή και την ενεργειακή απόδοσή τους.

Η εμπειρία της εταιρείας εκτείνεται σε όλη την Ελλάδα, καλύπτοντας τις ανάγκες επαγγελματιών και ιδιωτών πελατών που αναζητούν εξειδικευμένες λύσεις για τον σχεδιασμό και την κατασκευή ενεργειακών κουφωμάτων που προσφέρουν σύγχρονη αισθητική και υψηλή απόδοση σε ενέργεια.

Η εταιρεία είναι δεσμευμένη στην επίτευξη της απόλυτης ικανοποίησης των πελατών της, προσφέροντας όχι μόνο προϊόντα υψηλής ποιότητας αλλά και εξειδικευμένες υπηρεσίες κατασκευής, ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις της σύγχρονης αρχιτεκτονικής και των προδιαγραφών για ενεργειακά αποδοτικά κουφώματα.