2105734208 Εμπεδοκλέους 28, Περιστέρι kyklaloumin@gmail.com
hero image


KYKLALOUMIN
Παπαδάκης - Ενεργειακά Κουφώματα Αλουμινίου - Τοξωτά Κουφώματα Αλουμινίου
- Ειδικές Κατασκευές Αλουμινίου - Σιδήρου & INOX - Διαμόρφωση Μετάλλων - Περιστέρι Αττική


 

Η ιστορία της εταιρείας KYKLALOUMIN ξεκινά το 1989 στο Περιστέρι Αττικής, όταν ο Κώστας Παπαδάκης αποφάσισε να δημιουργήσει έναν παράγοντα καινοτομίας στον κλάδο των κατασκευών. Έτσι, ιδρύθηκε η KYKLALOUMIN, μια εταιρεία που αποδεικνύει τη δέσμευσή της στην υψηλή ποιότητα και την πρωτοποριακή τεχνολογία.

Από την αρχή, η εταιρεία ειδικεύεται στην κατασκευή τοξωτών κουφωμάτων αλουμινίου και σε εξειδικευμένες κατασκευές αλουμινίου, σιδήρου και ινοξ, καθώς και στη διαμόρφωση μετάλλων. Με χρήση χειροποίητων κουρμπαδόρων και αγάπη για τη δουλειά, η KYKLALOUMIN ξεκίνησε ως πρωτοπόρος στο χώρο, καλύπτοντας τις ανάγκες της αγοράς με έμφαση στην υψηλή ποιότητα κατασκευών.

Το 2011, η εταιρεία πέρασε σε νέα φάση με τον ενεργό συμμετοχή του Γιώργου Παπαδάκη, γιο του ιδρυτή. Η KYKLALOUMIN συνεχίζει δυναμικά τον επαγγελματικό της δρόμο, διατηρώντας την πρωτοποριακή της φιλοσοφία.

Η εταιρεία συνεργάζεται με δύο αξιόπιστες εταιρείες, την Europa και την Alumil, αποδεικνύοντας έτσι τη δέσμευσή της στην υψηλή ποιότητα και την πρωτοποριακή τεχνολογία. Η KYKLALOUMIN έχει ως στόχο να εξελίσσεται διαρκώς και να ανταποκρίνεται στην ανάγκη για ενεργειακή αναβάθμιση, χρησιμοποιώντας σύγχρονα μηχανήματα και νέα συστήματα αλουμινίου.

Η KYKLALOUMIN απευθύνεται σε επαγγελματίες κατασκευαστές σε όλη την Ελλάδα και ξεχωρίζει για τη συνέπεια, την άμεση εξυπηρέτηση και την άριστη ποιότητα του τελικού αποτελέσματος. Με εξειδικευμένο προσωπικό και συνεχή εξέλιξη, η KYKLALOUMIN παραμένει η επιλογή για όσους αναζητούν υψηλής ποιότητας κατασκευές και εξατομικευμένες λύσεις στον χώρο των μεταλλικών κατασκευών.