2105734208 Εμπεδοκλέους 28, Περιστέρι kyklaloumin@gmail.com

KYKLALOUMIN
Παπαδάκης - Ενεργειακά Κουφώματα Αλουμινίου - Τοξωτά Κουφώματα Αλουμινίου
- Ειδικές Κατασκευές Αλουμινίου - Σιδήρου & INOX - Διαμόρφωση Μετάλλων - Περιστέρι Αττική


Η KYKLALOUMIN κατέχει μια πρωτοποριακή θέση στον χώρο, ξεχωρίζοντας για την ποιότητα και την εμπειρία της. Αρχικά, οι πρώτοι κουρμπαδόροι ήταν χειροποίητοι από τον ίδιο τον Παπαδάκη Κώστα, και σήμερα η εταιρεία διαθέτει σύγχρονα μηχανήματα που καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες της αγοράς.

Η δραστηριότητα της εταιρείας επικεντρώνεται στην κατασκευή τοξωτών κουφωμάτων αλουμινίου και ειδικών κατασκευών αλουμινίου, σιδήρου και ινοξ. Εξειδικεύεται στη διαμόρφωση μετάλλων, εξυπηρετώντας κυρίως επαγγελματίες αλουμινάδες, σιδεράδες, κατασκευαστές σε όλη την Ελλάδα. Η εταιρεία έχει αναγνωριστεί για τη συνέπεια της και την υψηλή ποιότητα των τελικών προϊόντων της.

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος βρίσκονται τα νέα ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου, στα οποία η KYKLALOUMIN ανταποκρίνεται με την ανάπτυξη και την προσφορά της. Με εξειδικευμένο προσωπικό και σύγχρονο εξοπλισμό, η εταιρεία εξασφαλίζει προηγμένες λύσεις που προσαρμόζονται στις σύγχρονες ανάγκες και τις απαιτήσεις της αγοράς.

 

 Διαμόρφωση Μετάλλων

Διαμόρφωση Μετάλλων

Η διαμόρφωση μετάλλων αποτελεί για εμάς μια τέχνη που συνδυάζει τη λειτουργικότητα με την αισθητική, δημιουργώντας έργα που αντανακλούν τον επαγγελματισμό και την καινοτομία μας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ενεργειακά Κουφώματα Αλουμινίου

Ενεργειακά Κουφώματα Αλουμινίου

Με τη χρήση των πιο σύγχρονων τεχνολογιών και υλικών, η εταιρεία αναλαμβάνει την κατασκευή ενεργειακών κουφωμάτων που υπερβαίνουν τις σύγχρονες προδιαγραφές.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Τοξωτά Κουφώματα Αλουμινίου

Τοξωτά Κουφώματα Αλουμινίου

Η αφοσίωση στην ποιότητα και η υιοθέτηση των πιο σύγχρονων τεχνολογιών κατασκευής καθιστούν την KYKLALOUMIN πρωτοπόρο στην δημιουργία τοξωτών κουφωμάτων που ξεχωρίζουν για την αισθητική.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ειδικές Κατασκευές Αλουμινίου - Σιδήρου & INOX

Ειδικές Κατασκευές Αλουμινίου - Σιδήρου & INOX

Αναλαμβάνουμε τον σχεδιασμό και την υλοποίηση προτάσεων που εκπληρώνουν τις ειδικές ανάγκες και τις απαιτήσεις κάθε πελάτη μας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Για επαγγελματίες

Για επαγγελματίες

Ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες επαγγελματιών από άκρη σε άκρη της Ελλάδας, προσφέροντας προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας που ξεπερνούν τις προσδοκίες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ