2105734208 Εμπεδοκλέους 28, Περιστέρι kyklaloumin@gmail.com


Ειδικές Κατασκευές Αλουμινίου - Σιδήρου & INOX 
KYKLALOUMIN Παπαδάκης - Ενεργειακά Κουφώματα Αλουμινίου
- Τοξωτά Κουφώματα Αλουμινίου - Διαμόρφωση Μετάλλων - Περιστέρι Αττική


 

Η KYKLALOUMIN είναι η εταιρεία που αναλαμβάνει την κατασκευή Ειδικών Κατασκευών από Αλουμίνιο, Σίδηρο και INOX, αναδεικνύοντας τη δέξια συνύπαρξη της τεχνολογίας με τον τέχνη. Με μια πολυετή παρουσία στον χώρο, η εταιρεία μας έχει καθιερωθεί ως πρωτοπόρος στον σχεδιασμό και την κατασκευή πρωτοποριακών και εξειδικευμένων κατασκευών αλουμινίου, σιδήρου και INOX.

Η δραστηριότητά μας επεκτείνεται σε ένα ευρύ φάσμα ειδικών κατασκευών, περιλαμβάνοντας τόσο εντυπωσιακά όσο και λειτουργικά στοιχεία εσωτερικής ή εξωτερικής διακόσμησης. Αναλαμβάνουμε τον σχεδιασμό και την υλοποίηση προτάσεων που εκπληρώνουν τις ειδικές ανάγκες και τις απαιτήσεις κάθε πελάτη μας.

Η χρήση προηγμένων τεχνολογιών και υλικών, σε συνδυασμό με την εξαιρετική εμπειρία της ομάδας μας, διασφαλίζει τη δημιουργία εξαιρετικά ανθεκτικών και λειτουργικών κατασκευών. Ανεξάρτητα από το μέγεθος ή την πολυπλοκότητα του έργου, η KYKLALOUMIN επιδιώκει την απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη, προσφέροντας προσαρμοσμένες λύσεις που ξεπερνούν τις προσδοκίες.

Είμαστε πεπεισμένοι ότι η προσήλωση μας στην ποιότητα, η δημιουργικότητά μας και η εξειδίκευσή μας στις ειδικές κατασκευές αποτελούν τον καταλύτη για τη δημιουργία μοναδικών έργων που αντανακλούν την υψηλή αισθητική και την αντοχή σε κάθε πρόκληση.